ෆැට් ස්ප්රෙඩ් බටර් අයිසින්|Fat Spread Butter Icing Recipe Sinhala|Butter Icing Recipe Sinhala|Icing
ෆැට් ස්ප්රෙඩ් බටර් යොදාගෙන රසවත් වූ අයිසින් එකක් නිවැරදිව සකස් කරගැනීමට අත්වැලක් ලෙස මෙම වීඩියෝව ඉදිරිපත් වේ. මාගරින් අයිසින්, ෆැට් ස්ප්රෙඩ් අයිසින් දෙකම බටර් අයිසින් වල ප්රභේද වේ. බටර් යනු සත්වමය මේද වන අතර මාගරින් සහ ෆැට් ස්ප්රෙඩ් ශාකමය මේදය අන්තර්ගත වීම මෙහි වෙනස වේ.
This video will help you to prepare a delicious icing using fat spread butter. Both margarine icing and fat spread icing are variants of butter icing. Butter is an animal fat and the difference is that it contains margarine and fat spread vegetable fat.
Comments
Post a Comment