බටර්,මාගරින්,ෆැට් ස්ප්‍රෙඩ් සහ වෙජිටබල් ශෝර්ට්නින්|About Butter & Shortening|Cake For Beginners https://youtu.be/5AubUQ0tmzg කේක් කලාවට අවශ්‍ය බටර්, මාගරින් , ෆැට් ස්ප්‍රෙඩ් සහ වෙජිටබල් ශෝර්ට්නින් පිළිබඳව කරුණු කිහිපයක් මෙම වීඩියෝව තුළින් ඔබට දැන ගත හැකිය. In this video, you can learn about butter, margarine, fat spread and vegetable shortening for cake art.

 

Comments

Popular posts from this blog

පහසුම ෆොන්ඩන්ට් අයිසින්|Fondant Icing|Fondant Icing Recipe Sinhala| Fond...

කෙසෙල්මුව බැදුම|Fried Banana Flower Sinhala|Keselmuwa Baduma|KeselMuwa R...

කඩේ විදියටම පරිප්පු වඩේ|Dal Wade|Parippu Wade|Sri Lankan Dal Vada|Dal R...