කේක් කලාවට ආධුනිකයන් දැනගත යුතුම,විවිධ ප්රමාණ කේක් අමුද්රව්ය,අයිසින්,...
#BakingTips#CakeIngredients#CakeForBeginners#
කේක් කලාවට ආධුනිකයන් දැනගත යුතුම,විවිධ ප්රමාණ කේක් අමුද්රව්ය,අයිසින්,කැපිය හැකි කේක්|Baking Tips
https://youtu.be/veckf7BbxG4
කේක් කලාවට ආධුනික අය වෙනුවෙන් දැනගත යුතු අවශ්යම කරුණු ලෙස මෙම කරුණු ඉදිරිපත් කිරීම කරනු ලබයි. කේක් වල ප්රමාණ අනුව අවශ්ය අමුද්රව්ය වෙනස් වන අයුරු මෙන්ම, කේක් ප්රමාණ වලින් කැබලි කරගත හැකි ප්රමාණ සහ අයිසින් ප්රමාණ දළ වශයෙන් මෙහි දක්වා තිබේ.
Here are some tips to help you get started: Here's a look at some of the key ingredients that vary in size from cake to cake, as well as the amount of cake that can be cut into pieces and the amount of icing. @Fine & Tasty
රස රහස් එකම තැනින් : https://bit.ly/2BCJhQ0
FB Page : http://bit.ly/2Mb59Hp
Fb Group : http://bit.ly/3rw53dC
Fine & Tasty Blog : https://finentasty.blogspot.com/
රවූම් කේක් තැටියක් ආධාරයෙන් හාට් කේක් එක|Heart Shape Cake Using Round Tray|Heart Cake Without Pan
Video link
https://youtu.be/g_P-CL5kbY0
පහසුවෙන් කේක් කුඩු සහ අයිසින් එකට ඇලිම නැති කරගත හැකි ක්රම සහ සොෆ්ට් බටර් අයිසින්|Soft Butter Icing
Video link
https://youtu.be/Bxdq3ZOZmlM
නෙස්කැෆේ (කෝපි) අයිසින්|Nescafe Butter Icing Recipe|Coffee Icing|Fine & Tasty|Icing Recipe Sinhala
Video link
https://youtu.be/jq4TeFRS0bk
නෙස්කැෆේ කෝපි කේක්|Nescafe Cake Recipe|Coffee Cake Recipe Sinhala|Fine & Tasty Easy Cake Recipe
Video link
https://youtu.be/sJeeIUH8bRg
අමුද්රව්ය 2 සුදු පාටට අයිසින්|Whipping Cream Icing Sinhala|White Icing|Whipped Icing|Icing Recipe
Video link
https://youtu.be/qXsCRhhTWNU
පැණිරස අඩු සුදු පැහැති අයිසින්|විපින් ක්රීම් හා විප් ක්රීම් අයිසින්|Whipping Cream Icing|Easy Cake
Video link
https://youtu.be/cbqbWnR1OQE
වර්ණවත් රසවත් රිබන් කේක්|Easy Ribbon Cake Recipe Sinhala|Fine & Tasty|Cake Recipe Sinhala|Easy Cake
Video link
https://youtu.be/h5nFAoLuzj4
උස කේක් ෆොන්ඩන්ට් ආවරණය|How To Cover Tall Cake In Fondant|Sharp Edge Fondant Cake|Fondant Basics
Video link
https://youtu.be/F-gT21jfa8o
කේක් එකට තණකොළ, සතුන්ට ලොම් දාන්නේ මෙහෙමයි|නොසල් 233 |Grass Nozzle For Cake|Nozzle 233|Fine & Tasty
Video link
https://youtu.be/7nHAyUc7HHM
මාබල් කේක් හදන ක්රම දෙකක්|Marble Cake Recipe Sinhala|Easy Cake Recipes Fine & Tasty|Marble Cake
Video link
https://youtu.be/HE7KkN-uI-A
බටර් හෝ තෙල් නැති බේකින් පව්ඩර් දැමු ස්පොන්ජ් කේක්|Sponge Cake Recipe|No Butter Sponge Cake Sinhala
Video link
https://youtu.be/SNL62zYoueU
අමුද්රව්ය 2 නුගට්ස් කේක් මෙන්ම අතුරුපස වර්ග සැරසීමට|Nougat Recipe Sinhala|Cashew Nougat Recipe
Video link
https://youtu.be/rBSCXn0eN-o
අයිසින් බ්ලොසම් මල් සකස් කරගන්නා අයුරු|අයිසින් මල්|Icing Blossom Flowers|Icing Flowers|Fine & Tasty
Video link
https://youtu.be/ViSGbp7AYDQ
ෆොන්ඩන්ට්,ගම්පේස්ට්,පාච්මන්ට් අයිසින් වර්ග මොනවද?ඒවායේ වෙනස|About Fondant,Parchment & Gumpaste|Cake
Video link
https://youtu.be/aTeeT8-X4Vk
කේක් එකක් එම්බෝස් quilt හැඩයක් මතුකරන අයුරු|Cake Emboss Method Using Ruler|Cake Quilt With Ruler|
Video link
https://youtu.be/m1Oi_wJsIFo
කටර්ස් නැතුව ක්රම 2 රිබන් රෝස අයිසින් මල|Icing Ribbon Rose Without Cutters|Icing Rose|Fondant Rose
Video link
https://youtu.be/fDWpW-DaEso
රවුම් කපාගෙන එකවර රෝස මල් දෙකක්|Rose Flowers From Circles|Easy Icing Roses|Fondant Roses|Icing Rose
Video link
https://youtu.be/XmJJzfv_D0Y
ගම් පේස්ට් අයිසින් නිවැරදිව|තයිලෝ පව්ඩර් වලින් අයිසින්|Gum Paste Icing Recipe|මල් හදන පහසු අයිසින්
Video link
https://youtu.be/sDGk-4nGc4E
අමුද්රව්ය මිනුම් කෝප්ප,තේ හැඳි,මේස හැඳි,ග්රෑම්,මිලිලීටර් වලින්|Measuring Methods for Baking
Video link
https://youtu.be/HHnzXaYPejY
පිපුම් කාරක|බේකින් පව්ඩර්,බේකින් සෝඩා,යීස්ට්|Leavening Agents|Baking Powder|Baking Soda|Fine & Tasty
Video link
https://youtu.be/HeyUYXocUpI
ගෙදරදීම පහසුවෙන් කේක් බෝඩ් එකක් හදමු|How To Make Cake Board At Home Sinhala|Cake Boards|Fine & Tasty
Video link
https://youtu.be/8nt7HQX0vus
ගෙදරදීම ස්පංචි රසවත්ව|How To Make Muffin Sinhala|Muffin Recipe Sinhala|Spanchi Recip|Fine & Tasty
Video link
https://youtu.be/sIpBGa5UrOo
දඟකාර පුතුට මිනිස් රූපයක් සහිත කේක්|ෆොන්ඩන්ට් ටොපර්|Fondant Topper|Fondant Cake Design|Sleeping Boy
Video link
https://youtu.be/t-4WvcWEEG0
තවත් බොහෝ වීඩියෝ සහිතයි.. https://bit.ly/2BCJhQ0
Comments
Post a Comment